Vi holder deg oppdatert

Få med deg nyttig informasjon fra næringslivet. Her får du oversikt over ledige stillinger, relevante kurs, kommende arrangement, samt gode råd og tips.

Siste nytt

 • Regnskapssenteret AS søker regnskapsfører i Brønnøysund
  16/09/2021 - Educo Rekruttering AS
  Regnskapssenteret AS søker regnskapsfører i Brønnøysund

  Regnskapssenteret AS er et autorisert regnskapsførerselskap lokalisert i Brønnøysund, og en del av Bedriftspartners virksomhet på Helgeland. Selskapet leverer tjenester innenfor regnskapsførsel, lønningsarbeid, økonomistyring og rådgivning. Vi har om lag 600 kunder, er 24 medarbeidere, hvorav 6 i Brønnøysund. Selskapet er i en positiv utvikling og søker etter regnskapsfører i Brønnøysund.

  Les mer
 • Bedriftspartner søker autorisert regnskapsfører/regnskapsfører
  16/09/2021 - Educo Rekruttering AS
  Bedriftspartner søker autorisert regnskapsfører/regnskapsfører

  Bedriftspartner består av tre autoriserte regnskapsførerselskap som arbeider med regnskapsførsel, skatterådgivning, økonomistyring og bedriftsutvikling. Lokalisert i Brønnøysund, Dønna, Mosjøen, Nesna og i Sandnessjøen. Vi er til sammen 24 medarbeidere med lang erfaring fra regnskap, revisjon og bedriftsutvikling. Vi har en svært spennende kundemasse og ønsker å være en leverandør som bidrar til at kundene lykkes. Vi jobber i et samspill med kundene, kompetente medarbeidere og en fremtidsrettet teknologi (se vår hjemmeside www.dinbedriftspartner.no). Vi er i utvikling og er alltid åpen for nye søkere

  Les mer
 • Besøk av fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen
  06/09/2021 - Sentrum Næringshage
  Besøk av fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen

  I dag har vi hatt storfint besøk av fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen. Han fikk presentert Sentrum Næringshage og Havbruksnettverk Helgeland. Vår partner Mowi og medlemsbedrift Letsea holdt innlegg og fikk stille fiskeriministeren spørsmål. Det ble et veldig bra møte med gode diskusjoner.

  Les mer
 • KLP Trykktanken Havbruk i Nord
  23/08/2021 - Sentrum Næringshage
  KLP Trykktanken Havbruk i Nord

  Har du en idé, et utviklingsprosjekt i din etablerte bedrift, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte i din bransje eller ditt selskap?

   

  Da burde du melde deg på det digitale informasjonsmøtet onsdag 08. september kl 09.00 for mer informasjon om KLP Trykktanken Havbruk i Nord, hvordan Trykktanken vil gi forretningsideen et betydelig løft, hvorfor du bør sende inn søknad og hvordan du gjør det!

  Les mer

Kommende kurs

Logo

MERKEVAREBYGGING FOR HAVNÆRINGENE 28 MAI 2021

Påmelding: 28.05.21

Påmelding
Logo av Coast Accelerator

Coast Accelerator - 2021

Påmelding: 04.12.20

Påmelding