Kontakt oss

post@snhh.no

Personvernerklæring

Sentrum Næringshage AS tar ditt personvern på alvor. Vi lagrer og behandler personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven, herunder EUs personvernforordning GDPR (General Data Protection Regulation).

Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson. I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon og oversikt over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og til hvilket formål. Du får også informasjon om hvilke rettigheter du har.

Sentrum Næringshage, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for Sentrum Næringshage sin behandling av personopplysninger og at opplysningene brukes i tråd med personvernlovgivningen.

Ingen av opplysningene vi samler inn og behandler, deles med andre uten at det foreligger et samtykke i forkant. Opplysningene brukes til internt bruk av Sentrum Næringshage sine ansatte med det formål at vi skal kunne utføre våre tjenester på best mulig måte.

Vår nettside

Sentrum Næringshage er ansvarlig for innholdet på vår nettside www.snhh.no.

Vår nettside er utviklet og vedlikeholdes av Sentrum Næringshage. Den ligger på kryptert område (https). Websiden bruker wordpress publiseringsplattform og oppdateres jevnlig for høyeste sikkerhetsnivå. Ved tjenester som krever innlogging eller søk, kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Vi gjør oppmerksom på at når du klikker på noen av lenkene, kan du havne på andre sider utenfor vår kontroll. De er behandlingsansvarlige for sine sider, og kan ha andre analyseverktøy og lagre andre opplysninger om deg enn hva Sentrum Næringshage gjør.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Sidene bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

På nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og hvordan du sletter informasjonskapsler.

Sentrum Næringshage lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Kontaktskjema

Vi har kontaktskjema på vår nettside. Det spørres der etter personopplysninger som navn, epost og telefonnummer.

Henvendelser via våre skjemaer genererer en e-post til oppfølgingsansvarlig hos oss. Det lagres ingen kopi av henvendelsen i web-systemet vårt. Henvendelser som sendes, lagres internt hos oss på e-post, og oppbevares så lenge det er relevant for samarbeidet med personen henvendelsen kom fra.

Sentrum Næringshage sender ut nyhetsbrev. Man kan melde seg på nyhetsbrevet og gi sitt samtykke. Hver utsendelse gir den registrerte en mulighet til å melde seg av. Vi bruker også her Substack.

På nettsiden til Datatilsynet finner du utfyllende opplysninger om hvilke rettigheter du har i henhold til GDPR regelverket.

Ta kontakt med Sentrum Næringshage og Christian dersom du har spørsmål om dine rettigheter eller ønsker sletting.