Regnskapssenteret AS søker regnskapsfører

Regnskapssenteret AS er et autorisert regnskapsførerselskap lokalisert i Brønnøysund, og en del av Bedriftspartners virksomhet på Helgeland. 

Selskapet leverer tjenester innenfor regnskapsførsel, lønningsarbeid, økonomistyring og rådgivning. Vi har om lag 600 kunder, er 24 medarbeidere, hvorav 6 i Brønnøysund. Selskapet er i en positiv utvikling og søker etter regnskapsfører i Brønnøysund.

 

Vi søker en person som enten har relevant erfaring fra regnskapsførsel, eller høyere økonomisk utdanning innen økonomi og regnskap. Dersom du ikke er autorisert regnskapsfører kan vi tilrettelegge en videre- eller etterutdanning som trainee frem til autorisasjon.

 

Arbeidsoppgavene er:

 

Løpende regnskapsførsel, lønnsarbeid, rapportering og rådgivning, økonomistyring, kundeoppfølging og arbeid med egen kundeportefølje.

 

Vi forutsetter at du liker faget og ønsker å være med på å utvikle selskapet i Brønnøysund og bidra til at våre kunder på Sør-Helgeland får god hjelp og støtte.

 

Vi tilbyr muligheten til å være med å utvikle organisasjonen i Brønnøysund til å være et naturlig førstevalg for næringslivet på Sør-Helgeland. Vi gir våre regnskapsførere mulighet til høy personlig og faglig utvikling, samt et uformelt og trivelig miljø med svært høy kompetanse. Betingelsene du tilbys er fordelaktige.

 

Du kan også kontakte Maria Helmersen Sommervik på tlf 917 09 304 for mer informasjon eller besøk oss på vår hjemmeside www.dinbedriftspartner.no. Søknad og CV sendes via e-post til pid@snhh.no innen 4. oktober.

0