KLP Trykktanken Havbruk i Nord

Har du en idé, et utviklingsprosjekt i din etablerte bedrift, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte i din bransje eller ditt selskap?

Da burde du melde deg på det digitale informasjonsmøtet onsdag 08. september kl 09.00 for mer informasjon om KLP Trykktanken Havbruk i Nord, hvordan Trykktanken vil gi forretningsideen et betydelig løft, hvorfor du bør sende inn søknad og hvordan du gjør det!

 

I samarbeid mellom CoFounder, Cod Cluster/Egga Utvikling, Sentrum Næringshage og SINTEF arrangeres nå KLP Trykktanken Havbruk i Nord!

 

Trykktank-prosessen er egnet både for ideer i eksisterende industri og virksomhet, gründerideer, FoU-prosjekter og ideer med utspring fra et identifisert behov/problem. Ideen kan være helt i tidlig fase, eller mer modent – Trykktanken vil uansett ta det et steg videre.

 

Fokuset i denne KLP Trykktanken er Havbruk i Nord, hvor vi søker forretningsmuligheter og teknologier innenfor havbruksnæringen og leverandørindustrien i Nord. Målet er å bidra til økt fremvekst av nordnorske leverandører innenfor havbruksnæringen, og en mer effektiv og bærekraft drift.

 

Trykktanken er en intensiv utviklingsprosess på ca. 4 uker der et tverrfaglig team utvikler ideen mot en fullstendig forretningsplan og plan for veien videre. 

 

I tillegg kobles relevante kunder, samarbeidspartnere og mulige investorer inn i prosessen. Teamet som settes sammen består av gründer/idéhaver, erfarne forretningsutviklere og fagpersoner fra for eksempel SINTEF, samt gjerne en kunde eller mulig samarbeidspartner. 

 

Påmelding gjøres på dette skjemaet. Vi sender ut kalenderinvitasjon til de som melder seg på. 

 

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med Vilde Kvarberg, Forretningsutvikler CoFounder, Vilde@cofounder.no+47 478 44 780.

0