Aktuelt

 • 17/01/2023 - Sentrum Næringshage
  Eksport og internasjonalisering 02.02.23

  Eksport og internasjonalisering innen havbruk er temaet når Havbruksnettverk Helgeland arrangerer medlemstreff i februar.

  Les mer
 • 12/10/2022 - Sentrum Næringshage
  Hvordan lage bærekraftstrategi?

  Sentrum Næringshage og Kystinkubatoren skal i samarbeid med Sustainability starte et program for å få i gang små og mellomstore bedrifter med mål om å utvikle en bærekraftstrategi for sin bedrift.

  Les mer
 • 10/10/2022 - Sentrum Næringshage
  VIDEOCATION.NO – NORGES LEDENDE DIGITALE LÆRINGSPLATTFORM

  Sentrum Næringshage tilbyr nå Videocation.no – Norges ledende digitale læringsplattform til rabattert pris for våre medlemmer.

  Les mer
 • 23/05/2022 - Sentrum Næringshage
  SkatteFUNN seminar

  Jobber din bedrift med å utvikle nye varer og tjenester eller en ny produksjonsprosess? Gjennom SkatteFUNN kan du få dekket inntil 19 % av utviklingsutgiftene dine. I samarbeid mellom Sentrum Næringshage og Forskningsrådet arrangeres frokostmøte med informasjon om SkatteFUNN ordningen. 

  Les mer
 • 06/09/2021 - Sentrum Næringshage
  Besøk av fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen

  I dag har vi hatt storfint besøk av fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen. Han fikk presentert Sentrum Næringshage og Havbruksnettverk Helgeland.

  Les mer
 • 23/08/2021 - Sentrum Næringshage
  KLP Trykktanken Havbruk i Nord

  Har du en idé, et utviklingsprosjekt i din etablerte bedrift, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte i din bransje eller ditt selskap?

  Les mer
 • 11/06/2021 - Sentrum Næringshage
  Storfint politisk besøk i Sentrum Næringshage

  Spennende dag på Petro Næringshage med blant annet ordfører Peder Talseth tilstede.

  Les mer
 • 22/05/2021 - Sentrum Næringshage
  Opphenting av rognkjekskaviar i Beiarfjorden

  Denne uken har vi fått være med på noe nytt og spennende i Beiarfjorden.

  Les mer
 • Innovasjon Norge
  10/05/2021 - Sentrum Næringshage
  Merkevarebygging for havnæringene 28 mai 2021

  Merkevarebygging for havnæringene er et av webinarene som presenteres under Blå Uke 2021. Dette programmet henvender seg til bedrifter i havnæringene med et internasjonalt vekstpotensial, som kan dra nytte av en sterk nasjonal merkevare.

  Les mer
 • Alstahaug kommune
  08/04/2021 - Sentrum Næringshage AS
  Kompensasjonsordning

  Nå kan lokale virksomheter som har falt helt eller delvis utenfor de generelle kompensasjonsordningene søke kommunal kompensasjon.

  Stortinget besluttet 25.februar å bevilge 1,75 milliarder til kommunene. Alstahaug kommune er tilgodesett med kr 680.373,-. Midlene skal gå til å kompensere bedrifter som er rammet av nasjonale og lokale smitteverntiltak, og som sliter økonomisk grunnet pandemien.

   

  Les mer
 • Penger rundt en liten plante
  08/02/2021 - Sentrum Næringshage AS
  Kontantstøtte til bedrifter og hjelp fra Næringshagen

  Regjeringen har lagt frem en rekke krisepakker til næringslivet den senere tiden. Sist ut er «kontantstøtten», hvor bedrifter som har opplevd betydelig nedgang på grunn av koronaviruset få tilskudd til faste utgifter.

  Les mer
 • Koronavirus figurer
  07/02/2021 - Sentrum Næringshage AS
  Nyttig informasjon i forbindelse med korona-viruset

  Mange bedrifter i regionen blir berørt av situasjonen med korona-viruset, eller vil bli det. Vi anbefaler derfor at alle våre målbedrifter gjør vurderinger rundt egen situasjon. Vi i Sentrum Næringshage ønsker å bistå dere – og i en periode vil vi kunne tilby kostnadsfri rådgivning rundt dette. 

  Les mer